evo ne znam po koji put ja bi da pitam cemu dopustas registraciju clanova sa nerazumnim pseudonimom koji u vecini nista ne znace sem da sakriju ko se krije iza njega. posto kod nas nema politickih prepucavanja , hvala bogu, neka tako i ostane, mada bi forum bio mnogo posjeceniji ali neka hvala ovako je bolje, ako nemamo o cemu drugom bolje nista nego politika . prema tome cemu to da ja citam necije komentare ili razna pisanija neznajuci je li musko ili zensko, koje je godiste i ko je to u opste . kad se nekome obracam volio bi znati kome se obracam , ovako mi lici da pricam sa panjem a ne zivim bicem. Nije isto kad komentarises post nekog maloljetnog ili punoljetnog zrelog covjeka, drugacije se i gleda i shvata , pa se dovodimo u situaciju da bar ja ignorisem bilo cije postove ko nema svoje ime vec pseudonim sastavljen od brojeva i slova , cega je bilo na zadnjem forumu, mada oni i nisu nesto posebno ucestvovali, pa cemu i registrovanje na nasem forumu ako niko nema pojma ko je to u stvari. toliko od mene , kom se svidja , kome ne, ja tako mislim.